Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Celebra actriță Maia Morgenstern, filmări la Malu cu Flori, în prima ecranizare a poveștii “Capra cu trei iezi”

Actorii Maia Morgenstern și Marius Bodochi pot fi văzuți în aceste zile pe plaiuri dâmbovițene, în localitatea dâmbovițeană Malu cu Flori, pe platoul de filmare, jucând în prima ecranizare de lung metraj “Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă.

Filmările au loc pe un platou de filmare construit în totalitate de către producători folosind materiale reciclate dintr-o clădire abandonată.

“Bazat pe una dintre cele mai cunoscute fabule românești, filmul “Capra cu trei iezi” își propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei povești pentru copii și să prezinte publicului o nouă perspectivă, care oferă imaginea reală a tragediei dincolo de personificări și cântece vesele. Masca animalului are rolul să păstreze iluziile culturii. Regizorul lasă să cadă măștile și folosește chipuri umane”, notau producătorii înainte de începerea filmărilor.

Regizorul lung-metrajului este Victor Canache, cel care a lansat în 2019 un scurt metraj “Capra cu trei iezi”, finanțat printr-o campanie de crowfunding.

Citește mai departe aici: https://dbonline.ro/celebra-actrita-maia-morgenstern-filmari-la-malu-cu-flori-prima-ecranizare-povestii-capra-cu-trei-iezi/

0 Comentarii

There are no comments yet

Adaugă un comentariu